Ik ben altijd bezig met dingen te doen die ik niet kan,
het is zo dat ik leer ze te doen

Pablo Picasso

Samen blijven groeien

“Stoppen met groeien is geen optie”

Voor iedereen die bij mij een coach traject of een training heeft gedaan, bestaat er de mogelijkheid om deel te nemen aan een groei-groep. Je weet intussen hoe belangrijk het is om steeds te blijven groeien. Het is de enige manier om blijvend voldoening en geluk in je leven en in je werk te ervaren. In de groei-groep leren we met én van elkaar. Ieder brengt een casus in, die we vervolgens met elkaar, aan de hand van een zeer effectieve methodiek bespreken. Hierbij grijpen we ook steeds terug naar alle praktische tools die je eerder al van me aangereikt kreeg. Aan het einde hiervan ga je naar huis met minstens drie gouden tips waarmee jij verder kunt.

 

superyou lijn 04
superyou voor iedereen

Investering

Deelname is op basis van een jaarabonnement. Dat bestaat uit 5 sessies van elk 1 dagdeel. Een groei-groep bestaat uit maximaal 5 leden. Naast dus 5x gouden tips voor je eigen casus, leer je ook nog eens van 20 andere casussen die besproken worden! Reken maar dat je groeicurve enorm blijft stijgen!

De investering voor een jaar deelname aan een groei-groep is € 700,– exclusief BTW.

Schrijf je nu in!

Laat deze investeringskans in jezelf niet voorbij gaan, ik hoor graag van je.

Ik meld me aan

REVIEWS

superyou lijn 04

Dit zeggen mensen die je voorgingen:

Jeanette is een super coach met oog voor persoonlijke aspecten, sfeer, beleving en doel. Bij Jeanette ben je op je gemak. Ze is gericht op resultaat. Het is voorbij gevolgen!

Dédée Voogd, Gemeente Zwijndrecht

Jeanette is er voor de volle 100% voor jou en haalt het beste in je naar boven. Ook inhoudelijk heeft Jeanette veel te bieden. Je krijgt concepten en effectieve tools in handen waarmee je je eigen gedrag en dat van anderen kunt plaatsen en positief kunt beïnvloeden.

Joy Ideler, Citymarketeer Gouda

superyou lijn 04
Neem contact op!

We zijn even weg.
Laat een berichtje achter en we komen zsm bij je terug!

Vul uw trefwoorden in en geef Enter om te zoeken

10 GRATIS Supertips!

Ontvang elke week een inspirerende SuperYou Learning Video in je inbox!

Dank voor je aanmelding! De eerste Supervideo is naar je onderweg!