maintain your superyou
maintain your superyou

Jouw servicebeurt

Maintain Your SuperYou zorgt ervoor dat jij altijd en overal optimaal en veerkrachtig bent en blijft. Door alle momenten en leerervaringen uit de vorige modules opnieuw te beleven, je eigen masterplan van geluk te maken en je nieuwe oefeningen en inzichten te geven.

Maintain Your Super You bestaat uit:

Een terugkomdag waarin wij in vogelvlucht terugblikken op de belangrijkste methoden en technieken uit de vorige modules. Wij bespreken de ervaringen, wat ging goed en wat kan beter en je leert deze veranderingen verder in je dagelijks leven toe te passen.

Update Your SuperYou. Elke maand een update met de meest effectieve oefeningen en nieuws om jouw beste versie zelf te kunnen onderhouden. En uiteraard houden wij jou op de hoogte via de social media kanalen Facebook en LinkedIn, zodat je altijd klaar bent voor een gelukkig leven.

De beste versie van jezelf, altijd en overal. Met Maintaining Your SuperYou zorg jij ervoor dat jij altijd kunt terugvallen op jouw SuperYou ervaringen, zodat je jouw koers behoudt, je doelen behaalt en je geluk ervaart.

maintain your superyou logo
maak direct een afspraak
Neem contact op!

We zijn even weg. Laat een berichtje achter en we komen zsm bij je terug!

Vul uw trefwoorden in en geef Enter om te zoeken

Download E-book

Maak je van elk team een succesteam!

Dank voor je aanmelding! De E-mail met downloadlink is onderweg.