stress de baas

Dat stress de belangrijkste veroorzaker is van verzuim is geen nieuws. Dat dit veel geld kost evenmin. De manier hoe dit probleem voor eens en voor altijd te tackelen wel. Creëer nu de doorbraak naar een florerende organisatie!

Stress de Baas is een uniek 6-daags leiderschapsprogramma. De totale organisatieleiding leert in dit programma hoe je een organisatiecultuur neerzet, die continu de duurzame inzetbaarheid van medewerkers bevordert.

Als leiding gaat u aan de slag met het formuleren van de juiste visie en vertaalt u deze in doelen, waarden en competenties. We stellen de leiderschapsstijl vast die uw medewerkers laat floreren. Na afloop beschikt de totale organisatieleiding over een stappenplan en gedragsvaardigheden om de organisatie, afdeling of het team te leiden van de huidige situatie naar de gewenste duurzame inzetbaarheid.

Leiderschapsprogramma

Stress de Baas is ontwikkeld om uw organisatie te laten floreren en tegelijkertijd uw bedrijfsresultaten te verbeteren. Alle aspecten van modern leiderschap komen aan bod. De onderwerpen zullen veel nieuwe inzichten opleveren. Het programma heeft een interactief en pragmatisch karakter.

Speciaal geschikt voor

Stress de Baas is dé plek voor iedereen die een verantwoordelijkheid heeft in het terugdringen van het ziekteverzuim binnen zijn organisatie: HR-directeuren, –managers en adviseurs, directieleden en lijnmanagers. Laat u inspireren en uitdagen!

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Bel of mail ons gerust. Daar zijn we voor!

maak direct een afspraak

Neem contact op!

We zijn even weg. Laat een berichtje achter en we komen zsm bij je terug!

Vul uw trefwoorden in en geef Enter om te zoeken

Download E-book

Maak je van elk team een succesteam!

Dank voor je aanmelding! De E-mail met downloadlink is onderweg.