word de beste versie van jezelf

Het is onze missie om organisaties vitaal én daadkrachtig te maken. Door werkend Nederland gezonder, gelukkiger én effectiever te maken. In die volgorde. Niet omdat het zo goed klinkt maar alleen omdat dit de enige manier is om echte effectiviteit te bereiken.

De mens is géén individualistisch wezen. De mens floreert het beste in contact en in samenwerking met anderen. Het inzetten van talenten en het leveren van een bijdrage aan iets groters is dé sleutel tot het ervaren van voldoening en geluk. Het wakkert de intrinsieke motivatie aan om méér te doen, om te groeien en om te ontwikkelen.

We houden van praktische aanpakken. Onze methoden zijn bewezen succesvol en zorgen voor blijvende veranderingen. Dat komt omdat we méér doen dan “een trucje leren”. We haken in op de diepste drijfveer van mensen: de wens om gelukkig te zijn.

Wij geloven in de kracht en in het positieve van ieder mens. Iedereen heeft talenten en kwaliteiten. Iedereen heeft iets te bieden. En als we daar verbinding mee maken zijn we gelukkiger, bereiken we meer en zijn we beter in staat om samen te werken met anderen.

Zelfbewuste, krachtige mensen die met elkaar samen werken. Die samen meer resultaten behalen dan ieder alleen zou kunnen. Daar gaat het dus om. Daar wordt de wereld mooier van. Voor iedereen. En laat dat nu precies zijn wat wij graag willen, waar wij graag een bijdrage aan leveren.

We vinden het belangrijk om te doen wat we zeggen: ‘We eat our own dog food’. Iedereen bij SuperYou werkt constant aan de beste versie van zichzelf. Omdat we óók geloven dat het altijd nog beter kan 🙂 en dat het streven daarnaar ons scherp en alert houdt. Om elke dag het beste van onszelf te geven.

Breek door naar een florerende organisatie

SuperYou helpt jouw medewerkers om de beste versie van zichzelf te worden en volledig in hun kracht te staan. Wil jij betere samenwerking en meer resultaten voor je organisatie? Wil je het stress gerelateerde ziekteverzuim drastisch verminderen? Neem dan contact met ons op. Maar wees gewaarschuwd. Het leven na SuperYou zal nooit meer hetzelfde zijn.

ontdek de superyouniversity
over de founders
  • Jeanette van Rookhuizen
    Jeanette van Rookhuizen Inspirerend leiderschapscoach voor de overheid
  • Robin van Leuffen
    Robin van Leuffen Transformateur

Jeanette van Rookhuizen

Als eigenaar van Super-You heb ik mij gespecialiseerd in het optimaliseren van menselijk gedrag en het effectiever en meer betrokken maken van medewerkers, waardoor bedrijven en organisaties doorlopend veerkrachtiger zijn, beter communiceren en voortdurend succesvoller zijn. Daarbij help ik directies en management om het juiste klimaat te scheppen én te behouden om deze gedreven medewerkers te blijven binden en boeien. Zodat niets meer een langdurig florerende, innoverende en succesvolle organisatie in de weg staat!

Ik begeleid graag en met groot succes (beginnend) leidinggevenden. Daar ligt ook mijn passie. Omdat ik geloof dat de wereld leiderschap nodig heeft. Leiderschap dat uitgaat van het positieve, van zelfvertrouwen, visie en verbinding. Leiderschap waarin er een juiste aandacht is voor zowel de taak als de mens. Prestatie en relatie.

De eerste 20 jaar van mijn carrière deed ik ongelooflijk veel kennis en ervaring op, op het gebied van leiderschap, management, teambuilding, samenwerking, innovatie, motivatie en veranderingen. Al deze kennis en ervaring zet ik nu graag in om jou en je team verder te helpen.  Met praktische tools. Ik kwam tot de conclusie dat als je een organisatie écht succesvol wilt laten zijn, je twee dingen moet doen:

1. Een klimaat scheppen waarin medewerkers kúnnen floreren;

2. De medewerkers laten ervaren hóe zij dat vervolgens doen en wat het hen oplevert. Zodat ze vanuit een intrinsieke motivatie het beste van zichzelf willen inzetten ten dienste van het bedrijf.

Naast mijn werk voor Super-You ben ik counselor voor gezinnen en groepsbehandelaar bij Villa Reusachtig. Omdat een gezin eigenlijk een organisatie in het klein is.

Robin van Leuffen

Veiligheid en vertrouwen is de basis waarmee ik mensen help. Gebaseerd op wetenschappelijk onderzochte methodes begeleid ik mensen die te maken hebben met spanningen, pijn en angsten. Met mijn open karakter, humor en speelsheid kom ik in contact en laat ik mensen ervaren om stress te beheersen. Veiligheid en vertrouwen is de basis waarmee ik mensen help. Gebaseerd op wetenschappelijk onderzochte methodes begeleid ik mensen die te maken hebben met spanningen, pijn en angsten. Met mijn open karakter, humor en speelsheid kom ik in contact en laat ik mensen ervaren om stress te beheersen.

Ik ben een positief ingesteld mens, die vanuit oprechte interesse en betrokkenheid mensen helpt om weer veerkrachtig, vrolijk en zonder pijn in het leven te staan. Dit is mijn levensdoel.Ik werk hieraan vanuit drie rollen:

1. Transformateur bij SuperYou, hierin leer ik werknemers om anders om te gaan met stress, om juist energie van stress te krijgen.

2. Trainer bij BGL en partners, hier train ik (aankomende) therapeuten in gedragsvaardigheden en stressmanagement.

3. Therapeut bij Villa Reusachtig, hier begeleid ik kinderen en gezinnen die psychische of lichamelijke klachten hebben.

Mijn ervaring is dat het terugbrengen van stress de basis is voor het voorkomen van veel leed. Of mensen getroffen zijn door een burn-out, last hebben van angsten of pijnen, veel is terug te voeren naar stress. Duurzame stressbestendigheid ontstaat door een specifieke volgorde van groei. Er moet éérst fysieke veerkracht zijn, daarna volgen mentale en sociale veerkracht. Om uiteindelijk de stap te maken naar volledige zelf ontplooiing; het beste van jezelf  neerzetten, ongeacht de omstandigheden.

  • Leer stress omzetten in een krachtige drijfveer voor groei en ontwikkeling.
  • Leer constructief te communiceren en samen te werken zodat alle partijen daar voordeel van ondervinden.
  • Leer een leider te zijn – in je privéleven en op je werk.
  • Leer hoe je succes en geluk hand in hand kunt laten gaan.
Neem contact op!

We zijn even weg. Laat een berichtje achter en we komen zsm bij je terug!

Vul uw trefwoorden in en geef Enter om te zoeken

Download E-book

Maak je van elk team een succesteam!

Dank voor je aanmelding! De E-mail met downloadlink is onderweg.