superyou blijvende verandering
blijvende verandering

Bij SuperYou weten wij hoe het brein werkt en dat ons brein is ontworpen om te overleven. Daarom heeft het brein sterk de neiging om alles bij het oude en vertrouwde te laten. Sterker nog, het oudste deel van ons brein associeert veranderingen direct met gevaar. Liever bepaald gedrag of automatisme vol blijven houden ook al weet je dat het beter voor je is om iets jezelf te veranderen.

Die kennis hebben wij vertaald in onze aanpak. Muziek, bewegen, verhalen en opdrachten zorgen ervoor dat wat je bij SuperYou leert, zich in je brein nestelt en de rest van je leven bijblijft. Onze trainingen onderscheiden zich door de inhoud en de aanpak. Wij prikkelen al je zintuigen, dagen je constant uit en geven je ervaringen die je nooit meer vergeet. Vergelijk het met leren lopen, het alfabet of sommige liedjes. Als je het eenmaal kunt, gaat het nooit meer uit je systeem.

voor iedereen

Alle mensen willen gelukkig zijn. Dat is de diepste drijfveer van de mens. De vaardigheden die wij in de SuperYouniversity aanreiken, leveren hier direct een bijdrage aan. Omgaan met stress, zelfregie en effectief communiceren, essentiële vaardigheden voor iedereen op het werk en thuis. Het zijn de basisvaardigheden die je eigenlijk net zoals de spelling en rekenen op de basisschool zou moeten leren.

De keten is zo sterk als de zwakste schakel. Om als team, afdeling of organisatie écht te floreren, is het slim om in alle schakels te investeren, alle schakels sterk te maken. Onze trainingen zijn geschikt voor iedereen en zeer toegankelijk. Voor iedereen begrijpelijk en direct toepasbaar. Voor jong en oud onmisbaar om écht te floreren.

superyou voor iedereen
superyou direct resultaat
direct resultaat

Er zijn twee manieren om ons brein veranderingen te laten accepteren. De kracht van kleine stappen (de Japanners hebben hier een specifiek woord voor: Kaizen) en direct ervaren (voelen) van het positieve effect van de verandering. SuperYou hanteert in haar trainingen een combinatie van beide technieken. Waardoor de deelnemers al direct, tijdens de training, de resultaten ervaren én de innerlijke drive voelen om deze te blijven realiseren.

ontdek de superyouniversity
Neem contact op!

We zijn even weg. Laat een berichtje achter en we komen zsm bij je terug!

Vul uw trefwoorden in en geef Enter om te zoeken

Download E-book

Maak je van elk team een succesteam!

Dank voor je aanmelding! De E-mail met downloadlink is onderweg.