Stress verminderen

Klaar voor een nieuwe start?

Wil jij je leven naar een compleet nieuw niveau brengen? Wil je het gevoel krijgen dat je in je kracht staat? Dat je de leiding hebt over jouw leven?

Wil je zelfvertrouwen uitstralen, stress beheersen en je communicatieve vaardigheden een boost geven? Dan is het tijd voor een daadkrachtig besluit!

Ontdek de SuperYou-methode

Onze unieke methode leert jou stress om te buigen in een bron van kracht, effectief te communiceren en met zelfvertrouwen elk gesprek aan te gaan. Wij geven je de tools om de regie te nemen over jouw leven. Je zult versteld staan van het effect!

Maak kennis!

Wij geven je de mogelijkheid om kennis te maken met onze unieke methode. Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een bijzondere workshop waarin we je inzicht geven in onze succesvolle technieken. We hebben nog maar een aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in voor onze introductieworkshop!

Tijdens deze workshop laten we je kennis maken met onze verbluffende technieken.

Dit kun je verwachten:

  • Veel nieuwe kennis
  • Inzicht in je persoonlijke situatie
  • Ervaar directe (blijvende!) verandering
  • Fun en positieve energie
  • Tips om de SuperYou-methode direct toe te passen
Ik meld me aan

Datum


Programma en data voor het najaar 2017 worden binnenkort bekend gemaakt. Wil je hier meer van weten, stuur een bericht of mail naar robin.vanleuffen@super-you.nl.

Eventlocatie


Best Western Plus City Hotel
Hoge Gouwe 201
2801 LE Gouda

49,- investering


Waarom € 49,-? Zo weten we zeker dat je écht gemotiveerd bent om een SuperYou Trainee te worden. Schrijf je je tijdens deze avond in voor één van onze Superevents? Dan krijg je het hele bedrag gegarandeerd terug!

Neem contact op!

We zijn even weg. Laat een berichtje achter en we komen zsm bij je terug!

Vul uw trefwoorden in en geef Enter om te zoeken

Download E-book

Maak je van elk team een succesteam!

Dank voor je aanmelding! De E-mail met downloadlink is onderweg.