Een succesvol mens is iemand die ’s morgens opstaat en
’s avonds gaat slapen en die daartussen doet wat hij graag doet.

Bob Dylan

Gratis inspiratie sessie

Ik wil je graag helpen met de zaken die jij tegenkomt bij het ontwikkelen van jouw inspirerend leiderschap. Kun jij wel wat hulp gebruiken? Boek dan een gratis inspiratie sessie van 30 minuten (via Skype). Iedere week selecteer ik 6 aanmeldingen voor dit gratis gesprek. Meld je nu direct aan. Ter voorbereiding op het Skype gesprek vul je een formulier in dat je van mij ontvangt. Door een goede voorbereiding van mijn kant blijkt in de praktijk dat we in 30 minuten enorme stappen kunnen zetten. Ik deel minstens 2 belangrijke inzichten met je waardoor jij gegarandeerd je leiderschap verder kunt ontwikkelen. Zodat ook jij al jouw idealen kunt omzetten in concrete resultaten!

superyou lijn 04
gratis inspiratiesessie

Laten we kennismaken!

  • Gratis 1-op-1 inspiratie sessie van 30 minuten via Skype.
  • Ik deel in deze gratis inspiratie sessie minimaal 2 belangrijke inzichten met je om je persoonlijk en inspirerend leiderschap een boost te geven en te zorgen voor meer resultaten met meer gemak. Gegarandeerd!

Heb je interesse?
Meld je dan hieronder aan.

Laat deze gratis kans niet voorbij gaan, ik hoor graag van je.

Ik meld me aan

REVIEWS

superyou lijn 04

Dit zeggen mensen die je voorgingen:

Jeanette is een super coach met oog voor persoonlijke aspecten, sfeer, beleving en doel. Bij Jeanette ben je op je gemak. Ze is gericht op resultaat. Het is voorbij gevlogen!

Dédée Voogd, Gemeente Zwijndrecht

Jeanette is er voor de volle 100% voor jou en haalt het beste in je naar boven. Ook inhoudelijk heeft Jeanette veel te bieden. Je krijgt concepten en effectieve tools in handen waarmee je je eigen gedrag en dat van anderen kunt plaatsen en positief kunt beïnvloeden.

Joy Ideler, Citymarketeer Gouda

superyou lijn 04
Neem contact op!

We zijn even weg. Laat een berichtje achter en we komen zsm bij je terug!

Vul uw trefwoorden in en geef Enter om te zoeken

Download E-book

Maak je van elk team een succesteam!

Dank voor je aanmelding! De E-mail met downloadlink is onderweg.