Dit is de disclaimer van SuperYou.

Copyright

Onze grootste drive is: de wereld mooier maken! Dat doen we door onze kennis met je te delen en je te helpen de beste versie van jezelf te zijn! Want als jij de beste versie van jou bent, help je ons weer mee de wereld mooier te maken! Zo werken we samen.

We delen onze kennis graag met je. Via de site, tijdens de events en via blogs/ vlogs etc. Je mag die kennis gebruiken zoveel je maar wilt en waarvoor je maar wilt. Hoe meer jij het deelt, hoe meer je ons helpt ons doel te bereiken!

We vinden het wel super als je erbij zegt dat je het afgekeken hebt van SuperYou. Een link naar onze site vinden we helemaal super! Zo kunnen nog meer mensen hier hun voordeel mee doen en de beste versie van zichzelf ontdekken!

Laten we eerlijk zijn: ook wij hebben echt niet alles zelf bedacht. Wij vinden onze inspiratie bijvoorbeeld in het Boeddhisme, het Christendom én de Islam, bij Tony Robbins, Deepak Chopra, Joe Dispenza, Ananda Giri, Don Miguel Ruiz en nog vele anderen.

Aansprakelijkheid

Wat we absoluut niet willen is gedoe door iets op onze website, door onbereikbaarheid, door teksten van ons of commentaar van anderen daarop. Daarvoor zijn wij dan ook niet aansprakelijk. Op geen enkele manier. Wij doen ons uiterste best om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht er door storingen, onderbrekingen of fouten in de elektronische toelevering toch iets mis gaan, dan kan dat nooit aanleiding zijn voor enige financiële compensatie. Ook erkennen we geen aansprakelijkheid voor foutieve informatie. Mocht er iets mis gaan: meldt het ons per e-mail en we doen wat we kunnen om het te herstellen of erger te voorkomen.

En omdat het vanuit juridisch oogpunt sterk wordt geadviseerd, melden we ook nog even dit: natuurlijk zijn we niet aansprakelijk voor wat voor vorm van geleden schade dan ook, veroorzaakt door acties die je naar aanleiding van informatie op deze website onderneemt.

SuperYou is niet verantwoordelijk voor welke beslissing of handeling dan ook die je maakt (of zou hebben gemaakt) op basis van de verstrekte informatie of gegevens. We gaan ervan uit dat iedereen (wij én jullie) zijn gezonde verstand gebruikt. Daarom zijn we ook niet verantwoordelijk voor fouten, vergissingen en voor wat voor vorm van schade dan ook die je zou willen wijten aan SuperYou, de informatie die wij verstrekken, wat jij ermee doet/ gedaan hebt. Ook kun je geen rechten ontlenen aan informatie op onze website.

Op alle transacties zijn de Algemene Voorwaarden van SuperYou van toepassing.

E-MAILDISCLAIMER

Het volgende is van toepassing op e-mails die je van SuperYou ontvangt: alle mails worden zorgvuldig samengesteld en SuperYou is niet aansprakelijk voor enige foutieve informatie. Gevolgen naar aanleiding van het lezen van mails liggen bij de lezer, niet bij de zender.

Al ons werk wordt gemaakt vanuit de beste intentie en is bedoeld om jou de beste versie van jezelf te laten ontdekken. Zodat jij en wij samen de wereld mooier maken!

super you mascotte
Neem contact op!

We zijn even weg. Laat een berichtje achter en we komen zsm bij je terug!

Vul uw trefwoorden in en geef Enter om te zoeken

Download E-book

Maak je van elk team een succesteam!

Dank voor je aanmelding! De E-mail met downloadlink is onderweg.