Een goede coach ziet wie zijn spelers zijn
en laat hen zien wie ze kunnen zijn.

Anoniem

Coaching naar persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap gaat over het leiden en richting geven aan jezelf. Oftewel de regie nemen over je werk, je carrière, je persoonlijke ontwikkeling en je leven. Je talenten en kwaliteiten optimaal benutten om daarmee je doelen te realiseren. Meer impact, méér plezier, méér energie.

superyou lijn 04
superyou voor iedereen
herken je dit

Herken je dit?

 • Je werkt binnen de (lokale) overheid en je haalt niet de resultaten die je graag zou willen.
 • Het voelt allemaal zo log en zwaar. Dingen duren lang, leveren maar weinig resultaat op en kosten je ongelooflijk veel energie.
 • Je bent een kei op je vakgebied, maar het lukt je onvoldoende om écht tot resultaten te komen.
 • Je tijd wordt steeds weer opgeslokt door zaken die er eigenlijk niet echt toe doen. Toch lukt het je niet om deze cirkel te doorbreken.
 • Je haalt steeds minder voldoening uit je werk. Sterker nog, je voelt je regelmatig als een uitgeknepen vaatdoek…
 • Je weet dat er meer inzit, maar je hebt geen idee hoe dit aan te boren.
 • Je wordt geleefd door de omgeving en de waan van de dag en daar ben je helemaal klaar mee.

Hoe zou het voor je zijn als…

 • Je weer overzicht hebt in je werk en je planning en je de resultaten behaalt die je wilt.
 • Je elke dag met plezier en energie naar je werk gaat én weer naar huis.
 • Je weet hoe je je vakinhoudelijke kennis en kunde op een effectieve manier “aan de man” kunt brengen.
 • Je zelf grip hebt op je agenda. Je hebt ruimte voor voorbereiding, het bijhouden van de ontwikkelingen op je vakgebied én je bereikt de resultaten die er écht toe doen.
 • Je voldoening, plezier en energie uit je werk haalt.
 • Je weet dat je steeds het beste van jezelf geeft en je geniet er volop van.
 • Je je zelfzeker voelt en je op een constructieve en effectieve manier om weet te gaan met al die verschillende belangen die een rol spelen.
superyou direct resultaat

Hoe gaan we het doen?

Dat is mogelijk met 1-op-1 coaching Persoonlijk Leiderschap. Gedurende een periode van ongeveer 6 maanden begeleid ik je gedurende 20 coach uren op jouw weg naar Persoonlijk Leiderschap. Ja, dat is een investering. In tijd en in geld. Ik geloof namelijk dat jij altijd de belangrijkste persoon in jouw leven bent. En dus dat jouw persoonlijk leiderschap alle aandacht verdient die het nodig heeft. Je kunt pas goed voor anderen zorgen als je eerst goed voor jezelf zorgt. Het klinkt misschien als een dooddoener, maar het is o zo waar. Je kunt pas de regie over je werk en je leven krijgen als je de regie over jezelf hebt. En ik weet net iets te veel van neuro psychologie om nog te geloven in een quick fix. Als jij écht tot verandering wilt komen, voluit wil groeien in al je talenten en kwaliteiten, ga dan voor dit 1-op-1 traject.

Aan het einde van dit traject

 • Je weet precies wie jij bent, waar je voor staat en wat je waard bent.
 • Je weet wat je wilt bereiken. In je werk en in je leven en wat voor jou belangrijk is in de manier waarop je dat doet.
 • Je beschikt over super effectieve communicatie tools waarmee je in staat bent om alle weerstanden, bezwaren en hobbels op je weg op een prettige en effectieve manier te nemen.
 • Je zit niet alleen super goed in je energie, je weet ook waarom dat zo is en hoe je dit zo houdt.
 • Je bent goed in staat om prioriteiten te stellen en je grenzen aan te geven. Op een manier dat de ander daar alleen nog maar respect voor kan hebben.
 • Je weet dat je steeds de beste versie van jezelf geeft. Dat geeft je vertrouwen, groei én voldoening.
 • Je bereikt meer doelen dan ooit tevoren. Met meer gemak en meer plezier!

Investering

De investering voor dit traject bedraagt slechts € 4.900 euro exclusief BTW. De coaching vindt plaats in mijn praktijk in Gouda of via Skype.

Schrijf je nu in!

Laat deze investeringskans in jezelf niet voorbij gaan, ik hoor graag van je.

REVIEWS

superyou lijn 04

Dit zeggen mensen die je voorgingen:

Toen ik begon in mijn nieuwe baan wist ik 2 dingen zeker: ik wil een coach en ik wil Jeanette! De coaching heeft al mijn verwachtingen waargemaakt en zelfs overtroffen. Jeanette beschikt over heel veel kennis en praktijkervaring.  Dankzij haar begeleiding heb ik mijn leiderschap echt kunnen ontwikkelen. Ze is met recht een Supercoach!

Marlies der Weduwen, HLT

Jeanette is een super coach met oog voor persoonlijke aspecten, sfeer, beleving en doel. Bij Jeanette ben je op je gemak. Ze is gericht op resultaat. Het is voorbij gevlogen!

Dédée Voogd, Gemeente Zwijndrecht

Jeanette laat je merken dat ze er voor 100% voor je is, zodat je het meest haalbare uit het traject kunt halen. Ze open, optimistisch en realistisch en ondersteunt je met heldere feedback om stappen te zetten in je persoonlijke ontwikkeling. Bij Jeanette is een afspraak een afspraak, is het nooit saai en krijg je altijd veel energie om het geleerde in praktijk te brengen.

Cora Mol, Veiligheidsregio Zuid Holland Zuid

Jeanette is er voor de volle 100% voor jou en haalt het beste in je naar boven. Ook inhoudelijk heeft Jeanette veel te bieden. Je krijgt concepten en effectieve tools in handen waarmee je je eigen gedrag en dat van anderen kunt plaatsen en positief kunt beïnvloeden.

Joy Ideler, Citymarketeer Gouda

superyou lijn 04
Neem contact op!

We zijn even weg. Laat een berichtje achter en we komen zsm bij je terug!

Vul uw trefwoorden in en geef Enter om te zoeken

Download E-book

Maak je van elk team een succesteam!

Dank voor je aanmelding! De E-mail met downloadlink is onderweg.