Een door SuperYou ontvangen aanmelding geldt als inschrijving voor een event en acceptatie van de onderstaande voorwaarden.

Inschrijving

  • Inschrijving vindt plaats door aanmelding via de website www.super-you.nl of door het invullen van een inschrijfformulier tijdens één van de events. Je kunt ook een bevestiging mailen aan: info@super-you.nl.
  • Inschrijven houdt ook acceptatie in van de annuleringsvoorwaarden, die van kracht zijn vanaf het moment dat SuperYou de inschrijving heeft ontvangen, ook als de deelnemer nog geen bevestiging van zijn/ haar inschrijving heeft ontvangen.
  • SuperYou stuurt binnen 72 uur na ontvangst van het inschrijfformulier de bevestiging van de inschrijving naar de deelnemer.
  • Cursusmaterialen en begeleiding tijdens de duur van het event of je programma zit natuurlijk bij de prijs inbegrepen. Reis-, verblijfs- en annuleringskosten zijn voor rekening van de deelnemer.

2. Aansprakelijkheid

SuperYou is niet verantwoordelijk voor en te allen tijde gevrijwaard van de gevolgen van gebeurtenissen die kunnen voortvloeien uit de geestelijke gezondheid van een deelnemer en/ of diens verslaving.

3. Betaling

Betaling van de factuur voor deelname aan een event moet vóór aanvang zijn ontvangen door SuperYou. Tenzij expliciet anders is aangegeven. Zo niet, dan is deelname niet mogelijk.

4. Annuleren

  • Annuleren kan uitsluitend schriftelijk tot 14 dagen na ontvangst van de factuur.
  • Bij annulering later dan 2 weken (14 dagen) na ontvangst van de factuur  is voor aanvang van het event het gehele bedrag verschuldigd.
  • Je kunt in zo’n geval wel iemand anders naar het event laten gaan (en zelf misschien op een later moment alsnog komen). Laat ons uiterlijk 5 dagen voor het event weten wie jou gaat vervangen.

5. Gebruik beeldmateriaal en getuigschriften

Tijdens alle events van SuperYou zijn algemene auteurs- en publicatierechten van toepassing. Dat wil zeggen dat gebruik van naam, beeldmateriaal (foto en film) en getuigschriften in zijn geheel of gedeeltelijk gebruikt kunnen worden voor trainings- of promotiedoeleinden, tenzij je daarvoor een expliciet schriftelijk bezwaar tot publicatie ingediend hebt voordat het event begint.

Door deel te nemen aan een event van SuperYou, zowel online als offline, stem je toe begrepen te hebben dat er algemeen auteurs- en publicatierecht van toepassing is. SuperYou kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor inbreuk op het portretrecht en/ of auteursrecht.

super you mascotte
Neem contact op!

We zijn even weg. </br> Laat een berichtje achter en we komen zsm bij je terug!

Vul uw trefwoorden in en geef Enter om te zoeken

10 GRATIS Supertips!

Ontvang elke week een inspirerende SuperYou Learning Video in je inbox!

Dank voor je aanmelding! De eerste Supervideo is naar je onderweg!