mastering stress
Mastering Stress zaal

Stress de baas?

Stress, een ongewenste bezoeker die je steeds weer opzoekt. De druk die anderen of wij onszelf opleggen, kan leiden tot een opgejaagd leven of zelfs een burn-out. Werkstress is een heel gemene vijand, maar het kan ook een fantastische stimulerende vriend zijn die je helpt om topprestaties te leveren. Dit hangt af van de manier waarop je met stress omgaat.

Maar liefst één op de zes mensen heeft te maken met overspannenheid, burn-out of andere werkstress gerelateerde klachten. Meer dan een miljoen Nederlanders loopt jaarlijks het risico op een burn-out.

Van spanning naar energie

SuperYou helpt jou om van de alledaagse werkstress – die onontkoombaar een onderdeel van ons leven is – de meest waardevolle krachtbron te maken waar je energie uithaalt en die je mentale veerkracht geeft.

Leer stress als krachtbron gebruiken!

Stress wordt vaak gezien als een heel gemene vijand, een bron van ziekte. Maar wie stress ombuigt in een bron van kracht ontdekt dat stress een fantastische stimulerende vriend is, die je helpt om topprestaties te leveren. In je werk en privé.

Als je werkstress op de juiste manier inzet, levert het je enorme voordelen op. Na deze module heb je zin in je werk en genoeg energie om leuke dingen te doen.

Wie stress beheerst:

  • Durft uitdagingen aan te gaan
  • Is creatief
  • Heeft zelfvertrouwen
  • Presteert veel beter
  • Neemt goede beslissingen
  • Heeft energie
  • Is gezonder
Mastering Stress
maak direct een afspraak
Neem contact op!

We zijn even weg. Laat een berichtje achter en we komen zsm bij je terug!

Vul uw trefwoorden in en geef Enter om te zoeken

Download E-book

Maak je van elk team een succesteam!

Dank voor je aanmelding! De E-mail met downloadlink is onderweg.