building leadership
Building Leadership sfeer

Pak jij leiderschap?

Hoe vaak gaan de dingen zoals jij ze graag wilt? Maak je bewuste en weloverwogen keuzes voor de dingen die jij belangrijk vindt? Of laat je anderen vaak bepalen? Ben jij tot meer in staat dan dat je er nu uithaalt? 

Tijdens Building Leadership leer je leiderschap te nemen. Jij bepaalt wat jij belangrijk vindt in plaats van dat je voortdurend je keuzes laat bepalen door anderen.

Word regisseur van jouw leven

Sleur, vastgeroeste patronen, zekerheden, het zijn de grootste risico’s op stress, slecht humeur, onzekerheid en stilstaan. Het is heel menselijk om te kiezen voor zekerheden en uitdagingen uit de weg gaan.

De mooiste en enerverendste ervaringen krijg je door je vertrouwde wereld los te laten. Wie durft te veranderen, gaat groeien, bloeien en neemt initiatief.

Creëer het leven dat jij wilt leiden!

In hoeverre is jouw leven op dit moment het leven zoals jij je dat idealiter wenst? Op het gebied van carrière, relatie, gezin, gezondheid, vriendschappen?

Met Building Leadership leer je leiderschap te nemen en bepaal jij wat écht belangrijk is. Je wordt krachtiger en krijgt anderen mee in jouw ideeën op een manier dat ze daar zelf ook plezier en voordeel aan beleven.

Wie zelfbewust sturing geeft:

  • Is krachtig
  • Blijft trouw aan zichzelf
  • Leeft volgens zijn eigen waarden en normen
  • Maakt eigen keuzes
  • Heeft groeipotentie
  • Je bent daarmee een prachtig voorbeeld voor iedereen in je omgeving
Building leadership
maak direct een afspraak
Neem contact op!

We zijn even weg. Laat een berichtje achter en we komen zsm bij je terug!

Vul uw trefwoorden in en geef Enter om te zoeken

Download E-book

Maak je van elk team een succesteam!

Dank voor je aanmelding! De E-mail met downloadlink is onderweg.